Bag of Devouring

Wat betekent Bag of Devouring?

Woordenboek Publicatie Bag of Devouring op 25 maart 2023

Bag of Devouring


Monster in de tas
Monster in de tas

De Bag of Devouring is een magische tas met een gigantisch extra dimensionaal monster. Door de Bag of Devouring te openen, kan het monster worden gevoed.

De Bag of Devouring is gelijk aan een Bag of Holding, een tas met een verbinding naar een dimensionale ruimte, waardoor de tas meer kan opbergen dan dat de tas groot is. Bij de Bag of Devouring zit er in deze dimensionele ruimte een groot monster, die alles verslindt wat er in de tas wordt geplaatst.

Artikelen die niet eetbaar zijn, worden er eenmaal per dag uit de tas gespuwd. Meestal zullen de niet eetbare artikelen naast de tas verschijnen, maar het kan ook gebeuren dat de artikelen in een andere dimensie tevoorschijn komen. In het laatste geval is de beheerder van de tas de artikelen kwijt.

Wanneer een speler met de hand in de tas reikt, is er een grote kans dat het monster de hand vast grijpt en de speler naar binnen trekt. De speler zal dan deze rit niet overleven. De beheerder kan dus (bijna) veilig zijn dure niet eetbare artikelen in de tas opbergen, zonder bang te zijn voor zakkenrollers.

Vrouw lekker aan het smullen
Alles wordt gegeten wat er voor de mond (opening van de tas) komt.

          

Woordenboeken:

Woordenlijst:

Bag of Holding
De Bag of Holding is een magische tas, waarin een enorme hoeveelheid materialen kan worden bewaard zonder dat de tas zwaarder wordt. De tas is in principe een opening naar een dimensionale ruimte. Qua uiterlijk is de Bag of Holding niet meer dan een normale tas, maar qua inhoud past er van alles in. Net […]

Gerelateerde websites

Externe linkBeschrijvingTaal
Roll20: Bag of Devouring This bag superficially resembles a bag of holding but is a feeding orifice for a gigantic extradimensional creature. Engelse vlag

Hashtags

#Bags   #Traveling