D&D Monster Manual

Boek: D&D Monster Manual?

Interessante boeken Publicatie D&D Monster Manual op 19 april 2023

D&D Monster Manual


Dungeons & Dragons: Monster Manual
Dungeons & Dragons: Monster Manual

De Monster Manual leert je hoe je je Dungeons &Dragons-games kunt vullen met monsters – hoe je het spel kunt bevolken met vervelende kabouters en machtige draken voor spelers om te vechten of te verleiden, te slim af te zijn of te ontlopen.

  • The Monster Manual is een van de drie belangrijkste Dungeons & Dragons-boeken, samen met het Player’s Handbook en de Dungeon Master’s Guide. Het is een essentiële bron voor Dungeon Masters om te gebruiken bij het vullen van elk type uitdaging dat ze voor hun spelers kunnen bedenken.
  • Van de spanwijdte van een engel tot de lege ogen van een zombie-toeschouwer, de Monster Manual bevat meer dan 150 wezens geïllustreerd in levendige kleuren, met meer dan 400 snelle referentietabellen om je te helpen ze gemakkelijk tot leven te brengen.
  • Rijke beschrijvingen van elk monster helpen je verbeelding te prikkelen. Van het bekende (“vampiers haten zonlicht”) tot het geheimzinnige (“welke kleur heeft de damp uit de neus van een gorgon?”), de Monster Manual helpt je beslissingen te inspireren en het spel soepel te laten verlopen.
  • In Dungeons & Dragons zijn jij en je vrienden samen auteur van je eigen legende. Onder leiding van een Dungeon Master creëer je personages en speel je hun rol in een verhaal, gooi je dobbelstenen en navigeer je door kaarten terwijl je een verhaal ontvouwt dat net zo grenzeloos is als je verbeelding.
  • Dungeons & Dragons is ’s werelds beste rollenspel. D&D, opgericht in 1974, transformeerde de gamecultuur door traditionele fantasie te combineren met miniaturen en wargaming.
Boek “D&D Monster Manual”
Verschijningsdatum22 september 2021
UitgeverWizards of the Coast
ISBN978-0786965618
Te koop bij Amazon.nl D&D Monster Manual

Boek thema's

Dungeons & Dragon


          

Hashtags

#TTRPG